menu close menu
godz. PONIEDZIAŁEK WTOREK SRODA CZWARTEK PIĄTEK SOBOTA NIEDZIELA
09.00 – 09.50 - - - - - - -
10.00 – 10.50 - - - - - TURBO SPALANIE
Asia
50min
TRENING FUNKCJONALNY
Michał
50min
-
11.00 – 11.50 - - - - - TRENING FUNKCJONALNY
Michał
50min
-
17.00 – 17.50 - - - - - - -
18.00 – 18.50 18.00 – 18.50
TBC/PIŁKI
Ania W.
50min
STUDIO I
BODY BALLET
Paulina
50min
STUDIO III
PUMP
Marcin
50min
ZUMBA
Monika
50min
TBC/PIŁKI
Ania W.
50min.
TRENING FUNKCJONALNY
Patrycja
50min
- -
19.00 – 19.50 19.00 – 19.50
ZUMBA
Monika
STUDIO I
50min.
19.30 – 20.30
JOGA
Ania M.
60min.
STUDIO II
FAT BURNING
Asia
50min.
STUDIO I
19.00-19.50
PILATES
Ania
50min.
STUDIO I
19.00-19.50
ZUMBA
Monika
50min.
STUDIO I
19.00-19.50
SALSA MIX
Alicja
50min.
STUDIO I
- -
20.00 – 20.50 20.00 – 20.50
NYS CROSS
Michał
50min.
STUDIO I
20.00-20.50
ZDROWY KRĘGOSŁUP
Asia
50min.
STUDIO I
20.00 – 20.50
FIT FUN
Ania W.
50min.
STUDIO I
20.00-21.30
JOGA
Ania M.
90min.
STUDIO I
20.00-20.50
STEP & SHAPE
Alicja
50min.
STUDIO I
- -
21.00 – 21.30 STRETCHING
Michał
30min.
BRZUCHY
Asia
30min.
STRETCHING
Ania W.
30min.
- BRZUCHY
Alicja
30min.
- -